Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Etusivu

Parturi-kampaamo Kirkkonummen Tukkataiturit sijaitsee Kirkkonummen keskustan välittömässä läheisyydessä, noin 300 m torilta pohjoiseen päin, Volsintien alkupäässä.

Meille on helppo tulla. Parkkipaikkoja on aivan oven edessä ja liike on katutasossa.

Liikkeellä on perinteitä se on yli 50 vuotta vanha, mutta tukkataitureina olemme palvelleet asiakkaita jo yli 28 vuotta.

Vuodet tuovat kokemusta, mutta innolla opiskelemme myös uutta pysyäksemme ajassa mukana. Keväisin ja syksyisin haemme uudet trendit ja tekniikat messuilta ja kursseilta koti- ja ulkomailta.

Yksi vahvuuksistamme on hiusten- ja hiuspohjan hoidot. Olemme kouluttautuneet siihen monin eri tavoin. Käytössämme on mikrokamera ja hiusten vetolujuusmittari, Anna-Liisa on koulutettu Hårologi-hiusterapeutti.

Kampaamokaupassamme on todella laaja valikoima hiusten- ja päänahan hoitoon sekä hiusten muotoiluun tarvittavia aineita ja tarvikkeita. Asiantunteva opastus tulee tietenkin mukana. Voit tulla vaikka vain ostoksille.

Palvelemme parhaamme mukaan ja meillä on iloinen ja mutkaton meininki.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA !
Toivottavat:
Anna-Liisa ja Satu  Palvelemme

Ma, Ti, Ke
To, Pe
La
10 - 18
  9 - 17
  9 - 14
Muinakin aikoina joustavasti sopimuksen mukaan.
Kirkkonummen vuoden 2013 yrittäjä


Parturi-Kampaamo Kirkkonummen Tukkataiturit Oy, Grandalantie 2 A 2, 02400 KIRKKONUMMI, Puh. (09) 298 1720

  näytä normaaliversio » Ylös